Logo Overijssel
Kennisgeving ontwerpbesluiten Wet algemene bepalingen omgevingsrecht pijlers spoorbrug Deventer, Overijssel

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Deventer en de Minister van Infrastructuur en Milieu hebben twee vergunningsaanvragen ontvangen:

  • de ontwerpvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) heeft betrekking op ‘het verstevigen van vier bestaande pijlers van de Spoorbrug’ (nr. 748740);

  • de ontwerpvergunning op grond van de Waterwet voor het aanbrengen van een versteviging aan vier pijlers van de spoorbrug Deventer aan de linkeroever van de IJssel nabij km 945,585.

De maatregelen maken deel uit van het programma Ruimte voor de Rivier. Op de voorbereiding en bekendmaking van deze besluiten is de provinciale coördinatieregeling van toepassing. Een ieder kan gedurende een periode van zes weken zienswijzen naar voren brengen over (een van) de ontwerpbesluiten. Voor deze besluiten geldt de Crisis- en herstelwet.

Waar en wanneer kunt u de ontwerpbesluiten inzien?

Vanaf 7 maart 2013 liggen de ontwerpbesluiten gedurende zes weken ter inzage, samen met de daarop betrekking hebbende stukken, inclusief de aanvraag, bij

  • Gemeente Deventer, Publiekszaken, Leeuwenbrug 81, Deventer;

  • Rijkswaterstaat Waterdistrict Twentekanalen-IJsseldelta, Hanzeweg 60, Deventer;

  • Provincie Overijssel, Luttenbergstraat 2, Zwolle.

Hoe kunt u uw zienswijze indienen?

Schriftelijk

U kunt uw schriftelijke zienswijze sturen naar: Gedeputeerde Staten van provincie Overijssel, t.a.v. mevr. mr. F.E.M. Broshuis, Postbus 10078, 8000 GB Zwolle. Desgewenst kunt u ook uw zienswijze rechtstreeks indienen bij het bevoegd gezag van het besluit waarop uw zienswijze betrekking heeft.

Mondeling

Indien u mondeling een zienswijze naar voren wilt brengen, dient u dat binnen de genoemde termijn van terinzagelegging te melden aan Floor Broshuis (telefoon 038 499 78 67). Van een mondeling naar voren gebrachte zienswijze wordt verslag gemaakt.

Wat gebeurt er met uw zienswijze?

Alle zienswijzen worden doorgestuurd naar de desbetreffende bevoegd-gezaginstanties. Deze instanties nemen definitieve besluiten en betrekken daarbij de ingediende zienswijzen. Iedereen die een zienswijze heeft ingediend wordt geïnformeerd over wat daarmee is gedaan.

Naar boven