Logo Rotterdam
Omgevingsvergunning ‘parkeerterreinen Europaweg 910’, Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat op 12 februari 2013 een omgevingsvergunning op basis van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) is verleend voor de aanleg van twee parkeerterreinen aan de Europaweg 910. In totaal bieden deze parkeerterreinen ruimte aan 80 parkeerplaatsen (NL.IMRO.0599PB5061PPEuropawg-).

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 8 maart 2013 tot en met vrijdag 19 april 2013 ter inzage bij de Stadswinkel Centrum, stadhuis Coolsingel 40 (zijde Doelwater, tegenover hoofdbureau politie). Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 16.00 uur; behalve op donderdag (09.00 uur tot 13.30 uur).

De omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website rotterdam.nl/omgevingsvergunning. De stukken kunnen dan vervolgens worden geraadpleegd in de rechterrij onder ‘plannen in procedure’.

Tegen de verleende omgevingsvergunning kan gedurende de termijn van terinzagelegging, dat wil zeggen tot en met 19 april 2013 beroep worden ingesteld door een belanghebbende die:

  • tijdig tegen het ontwerpbesluit zienswijzen heeft ingebracht;

  • aantoont dat hij hiertoe redelijkerwijs niet in staat is geweest.

Het beroepschrift moet worden gericht aan:

Rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM te Rotterdam. Voor het in behandeling nemen van het beroep is griffierecht verschuldigd.

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. U kunt, indien u beroep heeft ingesteld tegen de omgevingsvergunning, tevens een verzoek om voorlopige voorziening (o.a. schorsing) indienen bij voornoemde rechtbank. Wordt dat verzoek gedurende de beroepstermijn ingediend dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor het in behandeling nemen van het verzoek is griffierecht verschuldigd.

Rotterdam, 6 maart 2013

Burgemeester en wethouders voornoemd

Naar boven