Logo Zuidhorn
Ontwerpbestemmingsplan Zuidhorn Jellemaweg 46A (voormalig tankstation-garage) ter inzage, Zuidhorn

Burgemeester en wethouders van Zuidhorn maken op grond van artikel 3.8 Wro en afdeling 3.4 Awb bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Zuidhorn Jellemaweg 46A (voormalig tankstation-garage) met bijbehorende stukken met ingang van 7 maart 2013 zes weken ter inzage ligt. Op grond van artikel 3.8 Wro kan tijdens deze termijn een ieder zienswijze naar voren brengen.

Achtergrond

Het ontwerpbestemmingsplan maakt het mogelijk dat het vigerende bestemmingsplan wordt geactualiseerd en een woongebouw kan worden realiseerd.

Bestemmingsplan inzien

Het ontwerp-bestemmingsplan Zuidhorn Jellemaweg 46A is in te zien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis aan de Hooiweg 9 te Zuidhorn. Op de gemeentelijke website http://www.zuidhorn.nl/Bestemmingsplannen.htm kunt u meer informatie over het ontwerp-bestemmingsplan vinden en op http://www.zuidhorn.nl/bestemmingsplan/ kunt u de bronbestanden downloaden. Het identificatienummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.0056.BPZH13HERS2-OW01. Landelijk staat het ontwerp-bestemmmingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Indienen zienswijzen

Tot en met 17 april 2013 kunt u bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, uw zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan Zuidhorn Jellemaweg 46A kenbaar maken aan de gemeenteraad van Zuidhorn. Een schriftelijke zienswijze moet geadresseerd worden aan: de gemeenteraad van Zuidhorn, Postbus 3, 9800 AA, Zuidhorn. Of stuur uw zienswijze naar: reacties-wro@zuidhorn.nl, o.v.v.: zienswijze ontwerpbestemmingsplan Zuidhorn Jellemaweg 46A.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze, moet u telefonisch een afspraak maken met de afdeling Ruimte en Welzijn: (0594) 508 723. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt. De ingekomen zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming tot vaststelling van het bestemmingsplan.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte en Welzijn: (0594) 508 723.

Zuidhorn, 27 februari 2013

Burgemeester en wethouders van Zuidhorn

Naar boven