Logo Schagen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Burchtweg 9 te Sint Maarten’, Schagen

Burgemeester en wethouders van Schagen maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat gedurende zes weken, met ingang van donderdag 7 maart 2013 t/m woensdag 17 april 2013, voor iedereen ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan “Burchtweg 9 te Sint Maarten”.

Inhoud bestemmingsplan

Het plangebied is gelegen aan de Burchtweg 9 nabij Eenigenburg. Het plangebied regelt planologisch de omzetting van de agrarische bestemming in wonen. Toepassing vindt plaats van de Ruimte voor ruimteregeling, waarbij in het landschap storende bebouwing verwijderd wordt en daarvoor in de plaats een woning wordt toegevoegd.

Het bestemmingsplan is een nieuwe planologisch-juridische regeling en bestaat uit regels, een verbeelding (plankaart) en een toelichting.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt voor een ieder op de volgende wijze ter inzage:

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk (wat onze voorkeur heeft) of mondeling zienswijzen kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kunt u sturen naar de gemeenteraad, Postbus 8, 1740 AA Schagen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 0224 210400. De gemeenteraad neemt een besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan waarbij de raad de eventueel ingediende zienswijzen betrekt.

Schagen, 6 maart 2013

Naar boven