Logo Alphen aan den Rijn
Vaststelling bestemmingsplan Woubrugseweg 82, Alphen aan den Rijn

Het college van burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn maakt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad op 31 januari 2013 het bestemmingsplan ‘Woubrugseweg 82’, overeenkomstig het ontwerpplan, heeft vastgesteld.

Wat houdt het nieuwe bestemmingsplan in?

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk dat in het kader van de ruimte-voor-ruimte regeling agrarische bebouwing wordt gesloopt en een woning wordt teruggebouwd. De agrarische bestemming wordt omgezet in een woonbestemming.

Ter inzage

Het bestemmingsplan, met identificatienummer NL.IMRO.0484.B112.Woubrugseweg 82-0003 ligt van 14 maart tot en met 24 april 2013, gedurende zes weken, voor een ieder ter inzage bij de informatiebalie in het stadhuis. U kunt het bestemmingsplan ook digitaal inzien op de gemeentelijke website onder het kopje Gemeente / publicaties / bekendmakingen of op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Hoe kunt u beroep instellen?

In de periode van terinzagelegging kan tegen het besluit van de gemeenteraad beroep worden ingesteld door diegene die tijdig zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt en belanghebbenden die aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest. Het beroep richt u aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak, kunt u tegelijkertijd een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Alphen aan den Rijn, maart 2013

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn

Naar boven