Logo Hellendoorn
Ontwerpbestemmingsplan Katenhorstweg 10c en 12, Hellendoorn

Bij het loket Bouwen, milieu en openbare ruimte in het huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal ligt vanaf zaterdag 2 maart 2013 gedurende zes weken, tot en met vrijdag 12 april 2013, het ontwerpbestemmingsplan "Herziening Buitengebied 2009, Katenhorstweg 10c en 12" ter inzage. Het loket is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur en buiten deze tijden op afspraak, telefoon 0548-630 214.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan via de navolgende link inzien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0163.BPBUKTNHRSTWG10C12-ON01.

Downloaden en inzien van een pdf-versie van het ontwerpbestemmingsplan via de navolgende (hyper)link is ook mogelijk via de website van de gemeente http://www.hellendoorn.nl/diensten/projecten/bestemmingsplannen/in-procedure/buitengebied/.

Ga vervolgens op de betreffende pagina naar het bovenvermelde bestemmingsplan.

Het plangebied wordt begrensd door de Regge aan de westzijde en omvat de locaties Katenhorstweg 10c en 12 met omliggende gronden. Met dit bestemmingsplan wordt beoogd uitvoering te geven aan vorming van natuur nabij de Regge in samenhang met de bedrijfsverplaatsing van het agrarische bedrijf Katenhorstweg 12 naar de bestaande agrarische locatie Katenhorstweg 10c. De locatie Katenhorstweg 12 wordt beëindigd onder toepassing van de regeling Rood voor Rood met gesloten beurs. Op de locatie Katenhorstweg 10c wordt het onmogelijk gemaakt om op deze locatie nog een intensieve veehouderij te mogen exploiteren. Vanuit de planvorming ontstaan drie extra woningen, welke gebouwd kunnen worden op de voormalige locatie Katenhorstweg 12.

Tijdens de hiervoor genoemde periode van terinzageligging kan een ieder naar keuze schriftelijk, mondeling (bij het bovengenoemde loket) of per e-mail een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Hellendoorn, Postbus 200, 7440 AE in Nijverdal (per mail via: gemeentebestuur@hellendoorn.nl).

Een zienswijze dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

  • uw naam en adres;

  • een dagtekening;

  • een omschrijving van het bestreden besluit;

  • de gronden waarop uw zienswijze stoelt (de motivering).

Naar boven