Logo Winterswijk
Vastgesteld wijzigingsplan ex art. 3.6 Wro t.b.v. het perceel Henxelseweg 3, Winterswijk

Ter inzage

Burgemeester en wethouders van Winterswijk maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend. Met ingang van woensdag 6 maart 2013 tot en met dinsdag 16 april 2013 ligt het door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Winterswijk op 19 februari 2013 vastgestelde wijzigingsplan ten behoeve van het perceel Henxelseweg 3 ter inzage.

Doel

Doel van het wijzigingsplan is een wijziging van de bestemming van het perceel Henxelseweg 3 in Winterswijk. De huidige bestemming van het perceel is ‘Woningbouw’. Doel van het wijzigingsplan is het scheppen van een mogelijkheid voor de verbouw van een schoppe tot woning, zodat binnen het bestemmingsvlak twee woningen worden toegelaten. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0294.WP1208BGHENXELSEW3-VA01.

Waar ter inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. De digitale versies van bestemmingsplannen zijn raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.winterswijk.nl>Wonen en leven>Ruimtelijke ordening> Buitengebied>Wijzigingsplannen bestemmingsplan buitengebied>vastgestelde wijzigingsplannen. De digitale versie kunt u raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Gedurende de beroepstermijn kan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld tegen het wijzigingsbesluit. Beroep kan worden ingesteld door:

  • Belanghebbenden die tegen het ontwerpbestemmingsplan een zienswijze hebben ingediend bij de gemeenteraad;

  • Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen;

  • Het beroepschrift kunt u in tweevoud sturen naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Winterswijk, 5 maart 2013

Burgemeester en wethouders

Naar boven