Logo Zaltbommel
Verleende omgevingsvergunning Prins van Oranjestraat (ong.), Zaltbommel

Burgemeester en wethouders van Zaltbommel maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wabo een omgevingsvergunning hebben verleend. De omgevingsvergunning heeft betrekking op de realisatie van 12 starterswoningen aan de Prins van Oranjestraat ong. te Zaltbommel (kadastraal bekend, gemeente Zaltbommel sectie H nummer 00761).

Inzage.

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen van donderdag 28 februari 2013 tot en met woensdag 10 april 2013 tijdens de openingstijden ter inzage op het gemeentekantoor aan de Hogeweg 11 te Zaltbommel en zijn tevens via onze site www.zaltbommel.nl (aanklikken ‘Wonen, Verkeer en Veiligheid’: zie bestemmingsplannen) in te zien.

Beroep

Tegen de omgevingsvergunning kan van vrijdag 1 maart 2013 tot en met donderdag 11 april 2013 beroep worden ingesteld door:

  • 1. belanghebbenden die zienswijzen naar voren hebben gebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • 2. belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten tegen het ontwerpbesluit geen zienswijzen naar voren te hebben gebracht.

Een beroepschrift moet worden gericht en verzonden aan de sector Bestuursrecht van de rechtbank, postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Voor het indienen van een beroepschrift wordt een griffierecht geheven.

Het instellen van beroep schorst niet de werking van het besluit waartegen het is gericht.

Als beroep wordt ingesteld, kan tevens om een voorlopige voorziening worden verzocht bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank, postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Een voorlopige voorziening kan door de Voorzieningenrechter worden getroffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voor het vragen van een voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven.

Naar boven