Logo Landerd
Ontwerpbestemmingsplan Noordhoek te Reek, Landerd

Burgemeester en wethouders van Landerd maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Noordhoek voor een ieder ter inzage ligt.

Plan

Het bestemmingsplan maakt de realisatie mogelijk van een praktijkruimte (woon-werkpand) ten behoeve van een maatschappelijke voorziening. De praktijk biedt op kleinschalige wijze professionele zorg aan een specifieke doelgroep (kinderen met een ontwikkelstoornis). De nu voorgestane ontwikkeling is gewenst om slagvaardig te kunnen inspelen op de huidige en toekomstige ontwikkelingen in de zorg.

Het voorontwerpbestemmingsplan Noordhoek heeft met ingang van 10 december 2012 gedurende 6 weken voor een ieder voor inspraak ter inzage gelegen. De ingekomen reacties zijn verwerkt in een eindverslag. In dit inspraakverslag wordt een gemeentelijke reactie gegeven op de ingebrachte inspraakreacties en wordt gemotiveerd of al dan niet tot een aanpassing van het bestemmingsplan is overgegaan. Het inspraakverslag ligt eveneens ter inzage als bijlage bij het bestemmingsplan.

Inzage

Conform het bepaalde in afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht liggen het ontwerpbestemmingsplan Noordhoek en alle bijbehorende stukken met ingang van 4 maart 2013 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage bij de afdeling Ruimte in het gemeentehuis van Landerd. Het plan kan worden ingezien op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur. Voor inzage op een ander tijdstip of een inhoudelijke toelichting kan een afspraak worden gemaakt met dhr. P. van Mil van de afdeling Ruimte, telefoonnummer 0486-458111.

Daarnaast zijn alle documenten digitaal raadpleegbaar via de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer

NL.IMRO.1685.bpree2012noordhoek-OW01

Zienswijze

Een ieder kan binnen de genoemde termijn zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze dient geadresseerd te worden aan de gemeenteraad van Landerd, Postbus 35, 5410 AA Zeeland.

Naar boven