Logo Bergen op Zoom
Ontwerpbestemmingsplan ‘Groenstrook Kijk-in-de-pot’, Bergen op Zoom

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen op Zoom maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Groenstrook Kijk-in-de-pot” gereed is. Het plangebied ligt ten zuiden van de Zuidwestsingel nrs. 44 -248 en betreft de noordelijke groenstrook van “Kijk-in-de-pot”. Het plan is een gevolg van de uitspraak van de Raad van State en heeft ten doel (voor een gelimiteerde strook binnen het plangebied) parkeren en het houden van evenementen ter plaatse planologisch te regelen.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 4 maart 2013 op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening gedurende zes weken tijdens kantooruren ter inzage in de leeshoek van het stadskantoor. Het bestemmingsplan is tevens digitaal beschikbaar via onze gemeentelijke website www.bergenopzoom.nl onder “Actueel/Bekendmakingen Ruimtelijke Ordening”. Het bestemmingsplan is ook beschikbaar via de landelijke voorziening http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0748.BP0073-0201

Gedurende genoemde periode van zes weken kan eenieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingezonden aan de gemeenteraad (postadres: Postbus 35, 4600 AA Bergen op Zoom). Indien u mondelinge zienswijzen wenst in te brengen, neemt u contact op met de heer J. Cats, telefoon (0164) 277555 danwel de heer B. Verdonschot, telefoon (0164) 277491.

Bergen op Zoom, 3 maart 2013

Naar boven