Logo Noordoostpolder
Ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Nagelerweg-A6’, Noordoostpolder

Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder maken ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 28 februari 2013 voor een periode van zes weken het ontwerp-bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Nagelerweg-A6' voor iedereen ter inzage ligt. U kunt het bestemmingsplan inzien bij het loket Woonomgeving in het gemeentehuis. Ook is het te raadplegen via de gemeentelijke website www.noordoostpolder.nl.

De interactieve verbeelding is raadpleegbaar op het webadres:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0171.BP00509-ON01

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar op het webadres:

http://ruimtelijkeplannen.noordoostpolder.nl/planfolder/NL.IMRO.0171.BP00509-/NL.IMRO.0171.BP00509-ON01

Het bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Nagelerweg-A6' voorziet in de juridisch-planologische regeling voor het bedrijventerrein gelegen tussen de Nagelerweg, de A6, de Hannie Schaftweg, de Titaniumweg, de Zuidervaart en de Urkervaart. Het bestemmingsplan actualiseert de bestemmingsplannen ‘bedrijventerrein Nagelerweg’, ‘bedrijventerrein Zuidervaart’ en ‘Bedrijvenpark A6 te Emmeloord’.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde periode kunt u tegen het ontwerp-bestemmingsplan naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad van Noordoostpolder, Postbus 155, 8300 ADEmmeloord. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u binnen de bovengenoemde periode een afspraak maken met de heer P. de Jager van het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon (0527) 63 34 90.

Naar boven