Logo Zoetermeer
Ontwerpbestemmingsplan Dwarstocht, Zoetermeer

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer maken bekend, dat met ingang van 1 maart 2013 gedurende zes weken, het ontwerpbestemmingsplan Dwarstocht op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht ter inzage ligt bij de Omgevingsbalie in de publiekshal van het Stadhuis. Bij het ontwerpbestemmingsplan behoort geen exploitatieplan.

Toelichting

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het bedrijventerrein Dwarstocht. Het plangebied wordt aan de westzijde begrensd door het bedrijventerrein Zoeterhage. Een smalle strook gelegen tussen de Oostweg en dit terrein zijn meegenomen in het plangebied. Aan de zuidzijde vormt de Franklinstraat de plangrens. Aan de noordzijde vormt de Tobias Asserlaan de plangrens en aan de oostzijde vormt de woonwijk Oosterheem de plangrens.

Het bestemmingsplan heeft hoofdzakelijk als doel de geldende planologisch juridische regelingen voor het plangebied te actualiseren. Daarbij zijn verleende vergunningen meegenomen in het bestemmingsplan (met uitzondering van de aflopende vergunning van het tijdelijke kinderdagverblijf aan de Stephensonstraat) en is rekening gehouden met de verplaatsing van de pallethandel.

Indienen van zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Daarnaast vindt op 19 maart 2013 van 18:30-19:30 uur een informatieavond plaats in de Raadzaal van de gemeente Zoetermeer aan de Markt 10.

Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Zoetermeer, Postbus 15, 2700 AA Zoetermeer.

Voor het kenbaar maken van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 079.

Informatie

Heeft u naar aanleiding van deze publicatie een vraag of wilt u genoemde stukken inzien, dan kunt u terecht bij de Omgevingsbalie in de publiekshal van het Stadhuis, Stadhuisplein 1, Zoetermeer.

De Omgevingsbalie is geopend van dinsdag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 19.30 uur. Voor het maken van een afspraak of een mondelinge toelichting kunt u bellen naar telefoonnummer 14 079.

Deze publicatie is digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente Zoetermeer:

http://www.zoetermeer.nl/wonen-vervoer/ruimtelijke-plannen_41687/item/dwarstocht_36053.html

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken zijn digitaal raadpleegbaar op

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0637.BP00031-0002

De bronbestanden zijn beschikbaar gesteld op http://mos.zoetermeer.nl/e/d/dr/NL.IMRO.0637.BP00031-0002

Zoetermeer, 28 februari 2013

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer, de secretaris H.M.M. Koek

de burgemeester Ch.B. Aptroot

Naar boven