Logo Scherpenzeel
Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerreinen, Scherpenzeel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Scherpenzeel maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat gedurende de periode 28 februari 2013 tot en met 10 april 2013 voor een ieder het ontwerpbestemmingsplan “Bedrijventerreinen” (NL.IMRO.0279.BP2012Bedrijventer-ON01) ter inzage ligt.

Wat beoogt dit plan

Dit plan herziet de vigerende bestemmingsplannen voor het bedrijventerrein Holleweg, het bedrijventerrein Het Zwarte Land. Het plangebied heeft globaal betrekking op het bedrijventerrein Holleweg, inclusief het Oosteinde en het bedrijventerrein Het Zwarte Land, inclusief Stationsweg. Het is een consoliderend plan, dat uitgaat van het in stand houden van de bestaande situatie. Uiteraard gaat het dan wel om een legale en/of gewenste situatie. Evenwel zal het plan voldoende flexibel zijn om op te verwachten nieuwe ontwikkelingen in te kunnen spelen. Het plan is naar aanleiding van de ingekomen vooroverleg-, inspraak- en ambtelijke reacties aangepast.

U kunt het plan inzien

Het plan ligt met ingang van donderdag 28 februari 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur en op afspraak 's middags (maandag tot en met donderdag) kan het plan worden ingezien bij de afdeling Grondgebied (Buitenplaats), aan de Stationsweg 389a in Scherpenzeel.

Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal in te zien op de gemeentelijke website: www.scherpenzeel.nl onder: Bouwen, wonen en veiligheid\bouwen\Bestemmingsplannen\bestemmingsplannen (in procedure).U treft dan de stukken aan in pdf.

Daarnaast kunt u het ontwerpbestemmingsplan digitaal raadplegen via: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0279.BP2012Bedrijventer-ON01

Hoe kunt u reageren

Gedurende de periode van ter inzagelegging kan een ieder mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan “Bedrijventerreinen” indienen bij de gemeenteraad van Scherpenzeel, postbus 100, 3925 ZJ Scherpenzeel.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Grondgebied via telefoonnummer (033) 277 23 24.

Naar boven