Logo Rijswijk
Bestemmingsplannen In de Bogaard en HBG, Rijswijk

Kennisgeving ingevolge artikel 1.3.1 Bro

Voorbereiding twee bestemmingsplannen

Burgemeester en wethouders van Rijswijk maken, overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening, bekend dat zij bestemmingsplannen voorbereiden voor de volgende twee gebieden:

  • “In de Bogaard”: het plangebied heeft betrekking op het winkelcentrum In de Bogaard en wordt begrensd door de Steenvoordelaan, de Generaal Spoorlaan, de Prinses Beatrixlaan en de Sir Winston Churchilllaan;

  • “HBG-locatie”: het plangebied wordt begrensd door de Prinses Beatrixlaan, de Generaal Spoorlaan, de Minister van den Tempellaan en de Prinses Irenelaan.

De twee bestemmingsplannen zijn voornamelijk conserverend van aard, wat betekent dat de bestaande situatie (opnieuw) wordt vastgelegd.

Op dit moment worden er geen stukken met betrekking tot dit voornemen ter inzage gelegd. Ook is het niet mogelijk om een zienswijze tegen het voornemen kenbaar te maken en wordt er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld om advies uit te brengen over het voornemen.

In de procedures van de twee bestemmingsplannen zal op verschillende momenten gelegenheid worden geboden tot het geven van een reactie. Dit wordt te zijner tijd afzonderlijk bekend gemaakt.

Rijswijk, 28 februari 2013

Burgemeester en wethouders voornoemd, H.W.M. Klitsie, burgemeester

A. de Baat, secretaris

Naar boven