Logo Veere
Verleende omgevingsvergunning (uitgebreide voorbereidingsprocedure) Nehalenniaweg 20 te Domburg, gemeente Veere

Wij hebben met toepassing van de uitgebreide buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3° Wabo een omgevingsvergunning verleend voor de functiewijziging en bouw van één twee woning in de watertoren, Nehalenniaweg 20 te Domburg.

De vergunning is ten opzichte van de ontwerpvergunning niet gewijzigd. De omgevingsvergunning, de aanvraag en de daarbij behorende stukken liggen van 28 februari 2013 t/m 10 april 2013 ter inzage. Tijdens deze termijn kan tegen de vergunning alleen beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpvergunning;

  • de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpvergunning;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpvergunning.

De vergunning wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij tijdens die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De vergunning wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepsschrift moet worden ingediend bij de rechtbank in Middelburg, postbus 5015, 4330 KA in Middelburg. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank in Middelburg, postbus 5015, 4330 KA in Middelburg.

De omgevingsvergunning, de aanvraag en de daarbij behorende stukken zijn in te zien op het gemeentehuis en op www.veere.nl onder ‘Loket, visie en beleid, bestemmingsplannen, Domburg, Nehalenniaweg 20. Het digitale ruimtelijke plan is vanaf 28 februari 2013 beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl en is te vinden onder plannummer NL.IMRO.0717.0047PBWaterDbg-VG01

Domburg, 27 februari 2013

Burgemeester en wethouders van Veere De secretaris, R.S.M. Heintjes

De burgemeester, R.J. van der Zwaag

Naar boven