Logo Oegstgeest
Ter inzage legging ontwerpbestemmingsplan ‘Oude Vaartweg’, Oegstgeest

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan “Oude Vaartweg”, met identificatiecode NL.IMRO.0579.BPOUDEVAART-ON01, gedurende 6 weken ter inzage ligt (art 3.8 Wro; afdeling 3.4 Awb).

Het bestemmingsplan Oude Vaartweg maakt de bouw van ten hoogste 6 kleinschalige bedrijfspanden mogelijk op de meest zuidelijke punt van de gronden aan de Oude Vaartweg. Daarnaast wordt er een calamiteitenontsluiting mogelijk gemaakt naar de N444. Dit alles conform de door de gemeenteraad op 1 maart 2012 vastgestelde locatiestudie Oude Vaartweg.

Het plan ligt, gedurende 6 weken ter inzage met ingang van donderdag 28 februari 2013 tot en met woensdag 10 april 2013. In deze periode kan iedereen het ontwerpbestemmingsplan inzien bij de receptie van het gemeentehuis van Oegstgeest, maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur of na telefonische afspraak via het telefoonnummer: 14071.

Daarnaast is het plan toegankelijk via de website van de gemeente www.oegstgeest.nl in de rubriek ‘wonen en burgerzaken’. Het ontwerp is ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de terinzagetermijn kan een ieder zijn zienswijze omtrent het ontwerp mondeling of schriftelijk kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Oegstgeest, postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest. Voor meer informatie en/of het indienen van een mondelinge zienswijze, kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ordening via het telefoonnummer 14071.

In de vergadering van de commissie Ruimte van 14 maart 2013 wordt gelegenheid geboden voor het mondeling inspreken. Indien u van dit spreekrecht gebruik wilt maken, dan wordt u verzocht om contact op te nemen met de Griffie via telefoonnummer 14071. U dient zich vóór 12.00 uur op de dag van de vergadering aan te melden bij de Griffie.

Naar boven