Logo Deurne
Vastgesteld besluit afwijking bestemmingsplan ‘Zandbosweg’, Deurne

Vastgesteld besluit afwijking bestemmingsplan ex art. 2.12, lid 1, onder a, sub 3 Wabo, “Zandbosweg”, gemeente Deurne

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat zij op 19 februari 2013 het besluit Zandbosweg (NL.IMRO.0762.OV201202-C001) heeft vastgesteld. Het besluit heeft betrekking op het realiseren van 8 sociale huurappartementen en 11 patio koopwoningen aan de Zandbosweg. Over de exacte ligging van het project kan informatie bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis worden ingewonnen of kunt u de ruimtelijke onderbouwing hieronder downloaden.

Het besluit beoogt de realisering van 8 sociale huurappartementen en 11 patio koopwoningen aan de Zandbosweg.

Zienswijzen

Het ontwerpbestemmingsplan heeft zes weken ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen ingediend.

Terinzageligging

Het vastgestelde besluit en de hierbij behorende stukken liggen met ingang van 1 maart 2013 gedurende zes weken bij het Klantencontactcentrum in het gemeentehuis van Deurne aan de Markt 1 ter inzage. Tevens zijn het besluit en de hierbij behorende stukken hieronder te downloaden en is het bestemmingsplan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Rechtsmiddelen

Beroep kan bij de Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht (Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch) worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij het college naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij het college naar voren te brengen.

De termijn voor het indienen van een beroepschrift vangt aan met ingang van de dag na die waarop het vaststellingsbesluit ter inzage is gelegd en bedraagt zes weken. Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat, ondanks het beroepschrift, het vaststellingsbesluit daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt, tenzij gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Rechtbank is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Meer informatie over het instellen van beroep kunt u terugvinden op www.deurne.nl > Organisatie> Bezwaar en beroep overheid, onder Procedures Ia – IIId > IIIa.

Voor meer informatie over dit bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de afdeling Economie via ons algemene telefoonnummer: 0493-387711.

Naar boven