Logo Noord-Brabant
Inspraak voor ‘N279 Noord ’s-Hertogenbosch – Veghel’, Noord-Brabant

Gedeputeerde Staten hebben op 27 november 2012 bekend gemaakt dat het ontwerp Provinciaal inpassingsplan (PIP) “’s-Hertogenbosch – Veghel” inclusief bijlagen vrijgegeven kan worden voor ter inzage legging voor de periode van 19 december 2012 t/m 13 februari 2013.

Tijdens deze periode is een omissie opgetreden die wordt hersteld door het plan met alle daarbij behorende stukken inhoudelijk ongewijzigd opnieuw ter inzage te leggen.

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant maken bekend dat het ontwerp Provinciaal inpassingsplan (PIP) “N279 Noord ’s-Hertogenbosch – Veghel” inclusief bijlagen opnieuw voor iedereen ter inzage wordt gelegd. Deze periode loopt van 4 maart 2013 tot en met 17 april 2013. De volledige advertentie treft u aan op www.brabant.nl/n279.

Het (ontwerp) PIP valt onder de Crisis- en herstelwet.

Waar kunt u de documenten inzien

Het ontwerp PIP en de daarbij behorende documenten kunt u vinden op de website www.brabant.nl/n279 en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tevens liggen de documenten ter inzage bij het dienstenplein van het provinciehuis, Brabantlaan 1 te ‘s-Hertogenbosch (elke werkdag geopend van 9 tot 17 uur). De documenten liggen ook ter inzage in de gemeentehuizen van ’s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Bernheze, Veghel, in de openbare bibliotheken in deze gemeenten en het gezamenlijke informatiecentrum Zuid-Willemsvaart, Kanaalpark en N279 Noord.

Hoe kunt u uw reactie geven?

U kunt in de periode van 4 maart 2013 tot en met 17 april 2013, uw zienswijzen op het ontwerp PIP inclusief bijlagen als volgt indienen:

  • digitaal via het provinciale webadres www.brabant.nl/n279

  • schriftelijk, gericht aan Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant, Bureau CPM, t.a.v. Simone Lathouwers, Postbus 90151, 5200 MC ’s-Hertogenbosch onder vermelding van ontwerp PIP “N279 Noord ’s-Hertogenbosch – Veghel”.

  • mondeling, via telefoonnummer 073-6812812 (provinciehuis is op maandag 1 april gesloten vanwege 2e paasdag)

Het is niet nodig uw reactie op meerdere wijzen in te dienen, enkel schriftelijk, digitaal of mondeling is voldoende.

Graag in uw zienswijzen specifiek aangeven over welk hoofdstuk, welke pagina, welke paragraaf of bijlage uw opmerking gaat. De zienswijze dient gemotiveerd ingediend te worden.

Indien u reeds een zienswijze heeft ingediend op het ontwerp PIP inclusief bijlagen dan hoeft u niet opnieuw uw zienswijze in te dienen. De zienswijzen die zijn ontvangen in de periode van 19 december 2012 tot en met 13 februari 2013 worden meegenomen en behandeld in de nieuwe procedure.

’s-Hertogenbosch, februari 2013

Naar boven