Logo Rotterdam
Kennisgeving ontwerpwijzigingsplan Keizerswaard 15, Rotterdam

Het Dagelijks Bestuur van de deelgemeente IJsselmonde maakt bekend dat met ingang van 1 maart 2013 gedurende een periode van zes weken (tot en met donderdag 11 april 2013) het ontwerp wijzigingsplan Keizerwaard 15 met de bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage ligt bij:

  • de informatiebalie van de deelgemeente IJsselmonde, Herenwaard 23.

Het ontwerp wijzigingsplan met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website http://www.rotterdam.nl/bestemmingsplannen en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder over het ontwerp wijzigingsplan schriftelijk, dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken aan het dagelijks bestuur van de deelgemeente.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden geadresseerd aan het dagelijks bestuur van de deelgemeente IJsselmonde, Postbus 9044, 3007 AA te Rotterdam.

Zij die mondeling willen reageren kunnen dat, na telefonische afspraak, doen ten kantore van de deelgemeente IJsselmonde. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met mevrouw van der Linden (010-4798255).

Attentie

De informatiebalie van de deelgemeente is wegens pasen gesloten op 29 maart en 1 april.

Naar boven