Logo Hengelo
Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Twentekanaal, Hengelo

De geldende bestemmingsplannen voor het Bedrijventerrein Twentekanaal zijn verouderd en worden geactualiseerd. Voor dit totale gebied is nu een ontwerp bestemmingsplan gemaakt, waarbij de nadruk vooral ligt op het vastleggen van de bestaande situatie.

Het plangebied ligt aan de zuidzijde van Hengelo. Het plangebied wordt aan de westzijde begrensd door de Rijksweg, aan de noordzijde door de "Omloopleiding" en het Twentekanaal, aan de oostzijde door het spoor (stamlijn AKZO), en aan de zuidzijde (in hoofdzaak) door de bebouwing ten zuiden van de Boortorenweg, de Rougoorweg, de Boekeloseweg, de Parelstraat, de Topaasstraat en de Fabelenweg.

Inzien en zienswijzen

U kunt het ontwerp bestemmingsplan en de bijbehorende stukken van 27 februari tot en met 9 april 2013 op afspraak inzien bij de afdeling Vergunningen in het stadskantoor aan de Hazenweg 121 en op www.hengelo.nl/?id=NL.IMRO.0164.BP0009-0201. Tijdens de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk, mondeling of digitaal zienswijzen indienen bij de gemeenteraad. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met G. Pothof-Boers telefoonnummer 14074. Een digitale zienswijze kunt u uitsluitend kenbaar maken via www.hengelo.nl/rozienswijze.

Naar boven