Logo Bronckhorst
Verkeersbesluit Beperking Vaarsnelheid gaten bij Olburgen, Bronckhorst

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bronckhorst hebben op 19 februari 2013 besloten om een beperking van de vaarsnelheid in te stellen van 6 km/uur voor het gat (gat van Kraaijenvanger) t.h.v. kmr 912,000 en het gat t.h.v. kmr 908,000, door het aanbrengen van BPR-bebording B.6 met het cijfer 6 bij de ‘toegangswegen’ van beide zandgaten.

Het verkeersbesluit doorloopt een procedure overeenkomstig de Algemene wet Bestuursrecht. Het verkeersbesluit, met inbegrip van de bijbehorende stukken, liggen van 26 februari t/m 9 april 2013 voor een ieder ter inzage.

Bezwaar

Als u het niet eens bent met dit besluit, dan kunt u binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit een bezwaarschrift indienen bij het bestuursorgaan dat het besluit heeft genomen. Het adres is Postbus 200, 7255 ZJ Hengelo (Gld). Een derde belanghebbende kan eveneens binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit een bezwaarschrift indienen.

In het bezwaarschrift vermeldt u: uw naam en adres, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt, de reden waarom u bezwaar maakt. Vergeet niet uw handtekening onder het bezwaarschrift te zetten.

Voorlopige voorziening

U moet er rekening mee houden dat het besluit blijft gelden gedurende de behandeling van uw bezwaarschrift. Het besluit geldt namelijk vanaf het moment dat wij het aan de aanvrager bekend maken. U kunt de voorzieningenrechter vragen om de werking van het besluit uit te stellen of een andere voorlopige voorziening te treffen totdat er een beslissing op uw bezwaar is. U kunt dan een brief schrijven naar de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Nederland, Team bestuursrecht, Postbus 205, 7200 AE Zutphen. Voor een verzoek om een voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd.

Meer informatie staat in de folder ‘Bezwaar maken tegen besluiten van de gemeente Bronckhorst’ die u kunt afhalen bij het gemeentehuis of downloaden via www.bronckhorst.nl.

Naar boven