Logo Purmerend
Gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan ‘Wheermolen 2012’, Purmerend

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 31 januari 2013 heeft besloten het volgende bestemmingsplan gewijzigd vast te stellen:

Bestemmingsplan ‘Wheermolen 2012'

Het plan legt de bestaande situatie vast, waarbij enige ruimte voor flexibiliteit in het plan is opgenomen. De identificatiecode is NL.IMRO.0439.BPWM2012-va01.

De gewijzigde vaststelling heeft met name betrekking op het uit het bestemmingsplan halen van het gebied rond Altaïr en de gehele Driehoek, het in het bestemmingsplan opnemen van een terrein aan de Vrouwenzandstraat en aanpassing van de verbeelding ter plaatse van de groenstrook langs de Botterstraat 2 tot en met 24 tot aan de spoorlijn.

Verdere procedure

Het bestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken met ingang van 1 maart 2013 voor de duur van zes weken in papieren vorm ter inzage bij de publieksbalie, Purmersteenweg 42 te Purmerend.

Het bestemmingsplan is tevens te raadplegen op de landelijke website voor ruimtelijke plannen:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0439.BPWM2012-va01

Het bestemmingsplan is ook in te zien via de website van de gemeente Purmerend: http://www.purmerend.nl/bestemmingsplannen.

Het instellen van beroep is mogelijk gedurende bovengenoemde termijn van zes weken voor:

  • belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbestemmingsplan;

  • belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

  • iedere belanghebbende, voor zover het beroep wordt ingesteld tegen wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling van het plan heeft aangebracht in het plan.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking op het besluit. Hiervoor kunnen belanghebbenden die beroep hebben aangetekend aan de voorzieningenrechter een voorlopige voorziening vragen. Het verzoek om voorlopige voorziening richt u aan de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven