Logo Texel
Vaststelling projectafwijkingsbesluit klimbos Boodtlaan nabij P21 te De Koog, Texel

Omgevingsvergunning (uitgebreid) – verleend en projectafwijkingsbesluit – vastgesteld

  • (1796) Boodtlaan in De Koog: maken van een klimbos en uitgiftepunt nabij parkeerterrein P21.

Burgemeester en Wethouders van Texel maken bekend, dat zij op 12 februari 2013 een projectafwijkingsbesluit hebben vastgesteld.

De verleende omgevingsvergunning en het vastgestelde projectafwijkingsbesluit kunt u met ingang van donderdag 28 februari 2013 tot en met woensdag 10 april 2013 inzien bij de publieksbalie en zijn te raadplegen op www.texel.nl > Actueel > Bekendmakingen en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep: Belanghebbenden die het niet eens zijn met het besluit en tegen de ontwerpvergunning en/of de ontwerp ontheffing een zienswijze hebben ingediend en belanghebbenden die niet verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingediend, kunnen beroep* instellen. Het beroep moet binnen zes weken na de dag van verzending worden ingediend bij de rechtbank (Postbus 251, 1800 BG Alkmaar). In de brief moet tenminste staan:

  • De naam en adres van de indiener;

  • Een handtekening;

  • Een omschrijving van het besluit waartegen in beroep wordt gegaan;

  • De gronden van het beroep.

Voorlopige voorziening: In spoedeisende gevallen is het mogelijk om naast het beroep een voorlopige voorziening aan te vragen bij de voorzieningenrechter. Het verzoek kunt u sturen naar de Voorzieningenrechter van de Rechtbank, sector bestuursrecht, Postbus 251 te 1800 BG Alkmaar. De indiener krijgt een nota voor griffierechten. Meer informatie kunt u vinden op www.rechtspraak.nl/procedures.

*Beroep instellen bij de rechtbank tegen besluiten die zijn voorbereid met de uitgebreide Wabo procedure kan alleen als u belanghebbende bent en een zienswijze heeft ingediend bij het college van burgemeester en wethouders. Voor het instellen van beroep tegen besluiten die zijn voorbereid met de reguliere procedure geldt alleen de eis dat u belanghebbende bent.

Naar boven