Logo Etten-Leur
Ontwerpbestemmingsplan ‘Markt-Centrum e.o.’, Etten-Leur

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat gedurende de periode 28 februari 2013 tot en met 10 april 2013 voor een ieder het ontwerpbestemmingsplan ‘Markt-Centrum e.o.’ (NL.IMRO.0777.0022MARKTCENTRUMEO-2001) ter inzage ligt.

Dit plan heeft betrekking op percelen en gebouwen gelegen aan de Markt en delen van zijstraten, het winkelhart, het gebied rondom het Stadskantoor, het Oderkerkpark, Nieuwe Nobelaar, van den Elsenstraat en de stationsomgeving.

Het ontwerpbestemmingsplan kan tijdens openingstijden worden ingezien in het informatiecentrum in het stadskantoor aan de Roosendaalseweg 4. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via www.etten-leur.nl bij Wonen & Leven > Ruimtelijke plannen > Markt-Centrum e.o.. U treft dan de stukken aan in pdf. Daarnaast kunt u het ontwerpbestemmingsplan digitaal raadplegen via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0777.0022MARKTCENTRUMEO-2001.

Gedurende de periode van ter inzagelegging kan een ieder mondeling maar bij voorkeur schriftelijk een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan ‘Markt-Centrum e.o.’ indienen bij de gemeenteraad van Etten-Leur, Postbus 10.100 te 4870 GA Etten-Leur.

Etten-Leur, 27 februari 2013

Naar boven