Logo Wijchen
Ontwerpbestemmingsplan Noord-Wijchen, aanvulling 2012 diverse locaties, Wijchen

Burgemeester en wethouders van Wijchen maken bekend dat voor iedereen het ontwerpbestemmingsplan “Noord-Wijchen aanvulling 2012” op het gemeentekantoor ter inzage ligt. Het plan omvat diverse locaties waarvoor reeds eerder een procedure is gevolgd, maar die nog in een bestemmingsplan vertaald dienden te worden. Het plangebied behelst de Paschalishof (tussen de Woeziksestraat, de Holenbergseweg en de Heuvelstraat), een perceel groen tussen de Donkerstraat en sportpark Woezik, een perceel gelegen aan het Hoefblad (ten zuidoosten van de kruising van de Hoefsestraat en de Randweg-Noord), het gebied Kraanvogelstraat (gelegen ten noorden van station Wijchen en ten westen van de Kraanvogelstraat), het perceel Woeziksestraat 11 en de percelen Woeziksestraat 338 en 338a.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 28 februari 2013 gedurende zes weken ter inzage. U kunt op werkdagen van 8.30 -12.30 uur het ontwerpbestemmingsplan inzien bij de consulenten Bouwen en Leefomgeving. Op woensdagavond kunt u de stukken van 17.00 – 19.30 uur inzien bij het Informatiecentrum. Er is dan geen vakinhoudelijke deskundigheid aanwezig. Op afspraak kunt u ook 's middags stukken inzien. Het plan is ook digitaal beschikbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is: NL.IMRO.0296.NRDaanvulling2012-OW01.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Wijchen, Postbus 9000, 6600 HA Wijchen. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de afdeling Ruimte, Milieu en Economie, telefoonnummer (024) 649 2336.

Wijchen, 27 februari 2013

Burgemeester en wethouders van Wijchen J.Th.C.M. Verheijen, burgemeester

J.W.M. van der Knaap, secretaris

Naar boven