Logo Reusel-De Mierden
Verleende omgevingsvergunning Kruisstraat 108, Reusel-De Mierden

Verleende omgevingsvergunning, waarbij de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing is

Burgemeester en wethouders van de gemeente Reusel-De Mierden maken bekend dat de volgende omgevingsvergunning is verleend:

  • Het bouwen van een vrijstaande geschakelde woning in afwijking van het geldende bestemmingsplan aan Kruisstraat 108, 5541 RZ (19-02-2013 verleend en verzonden)

Inhoud

De omgevingsvergunning is ten opzichte van de ontwerp omgevingsvergunning niet gewijzigd.

De omgevingsvergunning is verleend met toepassing van de door de gemeenteraad op 21 september 2010 afgegeven verklaring van geen bedenkingen en met gebruikmaking van de ruimtelijke onderbouwing “Kruisstraat 108 te Reusel” van 27 augustus 2012. Met de omgevingsvergunning wordt toepassing gegeven aan artikel 2.1 eerste lid onder c van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° van Wabo om af te wijken van het bestemmingsplan “Kom Reusel”.

Inzage

De omgevingsvergunning, de verklaring van geen bedenkingen en de bijbehorende stukken liggen van maandag 25 februari 2013 tot en met maandag 8 april 2013 ter inzage.

Beroep

Belanghebbenden kunnen tegen de verleende omgevingsvergunning op grond van de Algemene wet bestuursrecht gedurende zes weken een beroepschrift indienen bij de Rechtbank, Postbus 90125, 5200 MA te ‘s-Hertogenbosch. U kunt ook digitaal beroep instellen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Tevens kan bij de Voorzieningenrechter, Postbus 90125, 5200 MA te ‘’s-Hertogenbosch een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. U kunt ook digitaal een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. U dient daarvoor te beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

De termijn voor het indienen van een beroepschrift begint op de dag waarop de verleende omgevingsvergunning ter inzage wordt gelegd.

Inwerkingtreding

De omgevingsvergunning wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld én een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw M. Verkooijen, telefonisch bereikbaar op 0497 – 650 650.

Reusel, 22 februari 2013

Burgemeester en wethouders van Reusel-De Mierden, de secretaris, M.J. Doeven

de burgemeester, H.A.J. Tuerlings.

Naar boven