Logo Terschelling
Ontwerpbestemmingsplan ‘Halfweg Hee Hoofdweg, ten westen van de richel’, Terschelling

Burgemeester en wethouders van de gemeente Terschelling maken bekend dat ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, met ingang van 22 februari 2013 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage ligt:

het ontwerp wijzigingsplan "Halfweg Hee Hoofdweg, ten westen van de Richel ". (plan ID NL.IMRO.0093.WBP2013HOOFDWEG8A-ON01)

Het ontwerp wijzigingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het wijzigen van een agrarische bestemming in een sportbestemming. Daarmee wordt het mogelijk een parkeervoorziening aan te brengen ten behoeve van het restaurant ‘De Richel’ en het midgetgolfterrein. Het plangebied is gelegen aan de Hoofdweg 8A te West Terschelling, ten westen van restaurant de Richel. Ter plaatse van het plangebied vigeert het bestemmingsplan "Halfweg Hee”.

Het ontwerp ligt vanaf vrijdag 22 februari t/m donderdag 4 april 2013 ter inzage in de informatieruimte van het gemeentehuis (Burgemeester van Heusdenweg 10A te West – Terschelling). U kunt het plan ook raadplegen op de gemeentelijke website www.terschelling.nl onder actueel/bekendmakingen of via www.ruimtelijkeplannen.nl. Tegen vergoeding kan een afschrift van het ontwerp worden gevraagd op het gemeentehuis.

De authentieke planbestanden zijn te vinden via http://wro.leeuwarden.nl/terschelling/.

Zienswijze indienen

Gedurende de hierboven vermelde termijn van terinzagelegging kan een ieder zienswijzen over het ontwerp wijzigingsplan naar voren brengen. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling.

Schriftelijk: Aan het college van burgemeester en wethouders van Terschelling, Postbus 14, 8880 AA WEST-TERSCHELLING.

Mondeling: Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak maken met de behandelend ambtenaar via telefoonnummer 0562-446244.

Naar boven