Logo Putten
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Nijkerkerstraat 57-59’, Putten

De gemeenteraad heeft op 7 februari 2013 het bestemmingsplan "Nijkerkerstraat 57-59" vastgesteld. Het gaat om een partiële herziening van het bestemmingsplan Westelijk Buitengebied. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het toekennen van de aanduiding “kleine woning” op het pand Nijkerkerstraat 57.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt ter inzage van 21 februari tot 4 april 2013 in het gemeentehuis bij de afdeling Bouwen, Ruimtelijke ordening en Milieu. U kunt het vastgestelde plan inzien op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur. Op afspraak, telefoonnummer (0341) 359 768, kunt u de stukken buiten de hiervoor genoemde uren en op donderdagavond inzien bij de receptie van het gemeentehuis. Voor het beantwoorden van eventuele vragen kunt u een afspraak maken via hetzelfde telefoonnummer.

Het bestemmingsplan is ook digitaal in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl, onder nummer NL.IMRO.0273.BPNijkerkerstr5759-0401 en is als pdf-bestand te bekijken op de gemeentelijke website www.putten.nl -> direct naar -> bestemmingsplannen -> buitengebied.

Binnen de periode dat het vastgestelde bestemmingsplan ter inzage ligt, kunnen belanghebbenden tegen het bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling

Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Er kan alleen beroep worden ingesteld door een belanghebbende:

  • 1. die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, of

  • 2. aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij zijn zienswijze niet bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht.

Het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de

Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Er kan ook digitaal beroep worden ingesteld bij de Raad van State en/of een verzoek om voorlopige voorziening worden gevraagd via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/ . Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Voor het behandelen van een beroep en/of verzoek om voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven.

Naar boven