Logo Tiel
Vastgesteld wijzigingsplan Buitengebied – Kruisstraat 1, Tiel

Het college van burgemeester en wethouders van Tiel heeft in zijn vergadering van 16 juli 2012 het wijzigingsplan 'Buitengebied – Kruisstraat 1' ongewijzigd en zonder exploitatieplan vastgesteld. Het wijzigingsplan geeft een woonbestemming aan een bedrijfsperceel. De bestaande bedrijfswoningen zijn als woningen bestemd en de aanwezige bedrijfsbebouwing is wegbestemd. Ter compensatie van de sloop van de bedrijfsbebouwing is een extra bouwvlak toegevoegd voor een woning. De resterende gronden hebben een agrarische bestemming gekregen, zonder bouwmogelijkheid. De ontwikkeling is een particulier initiatief.

Het wijzigingsplan en het collegebesluit liggen met ingang van 25 februari 2013 gedurende zes weken ter inzage bij het omgevingsloket in het Klant Contact Centrum (KCC) op werkdagen van 10.00 tot 12.30 uur, Achterweg 2 te Tiel. Indien men toelichting wil op deze documenten kan telefonisch een afspraak worden gemaakt bij het Omgevingsloket (0344) 637167. Ook is het mogelijk om via e-mail vragen te stellen (omgevingsloket@tiel.nl). Daarnaast is het plan te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0281.WZ00006-va01 en de gemeentelijke website www.tiel.nl.

De bronbestanden zijn beschikbaar via www.tiel.nl/bestemmingsplannen/ftp/BF1626AB-7561-4F59-9E82-A62FC1A028D7

Binnen de hierboven genoemde termijn van zes weken kan beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage, worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij het college naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij het college naar voren te brengen;

Het wijzigingsplan treedt in werking op de eerste dag na afloop van de hiervoor genoemde termijn om in beroep te gaan. Binnen de beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het wijzigingsplan niet in werking treedt, totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven