Logo Geertruidenberg
Ontwerpbestemmingsplan ‘Dongeburgh’, Geertruidenberg

Het college van de gemeente Geertruidenberg maakt bekend dat met ingang van 22 februari 2013 het ontwerpbestemmingsplan “Dongeburgh” (NL.IMRO.0779.GBBPDongeburgh-on01) ter inzage ligt (art. 3.8 Wet ruimtelijke ordening juncto afd. 3.4 Algemene wet bestuursrecht).

Het bestemmingsplan legt de vrijstellingen vast die de afgelopen jaren zijn verleend voor de deelgebieden binnen het plangebied Dongeburgh, te weten De Vesting, Rivierzicht Noord, Rivierzicht Zuid en (delen van) Heereland.

Ligging plangebied

Het bestemmingsplan wordt aan de noordkant begrensd door de binnenstad van Geertruidenberg. Aan de zuidkant door de kern Raamsdonksveer en ten westen van het plangebied ligt bedrijventerrein Gasthuiswaard.

Communicatie

U kunt het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken gedurende zes weken met ingang van vrijdag 22 februari 2013 tot en met donderdag 4 april 2013 inzien in de Gemeentewinkel van het gemeentehuis, Vrijheidstraat 2 in Raamsdonksveer. U kunt er elke werkdag terecht van 08.30 uur tot 13.00 uur en op woensdag van 14.00 uur tot 20.00 uur. Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken inzien op www.geertruidenberg.nl -> inwoner -> actueel -> bekendmakingen of via www.ruimtelijkeplannen.nl

Tijdens bovengenoemde termijn kan iedereen zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moet u richten aan:

De gemeenteraad van de gemeente Geertruidenberg

Postbus 10.001

4940 GA Raamsdonksveer

Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken of als u tijdens openingstijden de stukken niet kunt inzien, kunt u contact opnemen met mw. Wilma Lemoine, telefoonnummer 0162-579595.

Naar boven