Logo Bernisse
Zienswijzeprocedure ontwerpbeschikking omgevingsvergunning voor de aanleg van een natuurkampeerterrein aan de Ramshilseweg 4 in Zuidland, gemeente Bernisse

(planidentificatienummer: NL.IMRO.0568OV.BUIRHW012012-0100)

Het college van Burgemeester en Wethouders is voornemens, met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), een omgevingsvergunning te verlenen voor de aanleg van een natuurkampeerterrein aan de Ramshilseweg 4 te Zuidland. De omgevingsvergunning heeft betrekking op bouwen en afwijken van het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ (2008).

De ontwerpbeschikking voor de omgevingsvergunning met alle bijbehorende de stukken ligt vanaf 21 februari 2013 zes weken lang ter inzage. Alle stukken zijn digitaal te downloaden op www.gemeentebernisse.nl en zijn in te zien in het gemeentehuis, Gemeenlandsedijk Noord 26 in Abbenbroek.

U kunt in de periode van terinzagelegging uw zienswijze over de ontwerpbeschikking liefst schriftelijk naar voren brengen. U kunt uw zienswijze richten aan:

De gemeenteraad van de gemeente Bernisse

t.a.v. de afdeling Ruimte

Gemeenlandsedijk Noord 26

3216 AG Abbenbroek

Als u mondeling uw zienswijze wilt indienen, kunt u een afspraak maken met mw. M. van Doorn van de afdeling Ruimte, tel. 0181-667224. U kunt uw zienswijze uiterlijk op de laatste dag van de terinzagelegging indienen. Als u een zienswijze hebt ingediend, wordt u te zijner tijd geïnformeerd of en hoe met uw reactie rekening is gehouden.

Naar boven