Logo Montfoort
Ontwerpbestemmingsplan ‘Timotheüshof’ ter inzage, Montfoort

Burgemeester en wethouders van Montfoort maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van 21 februari 2013 het ontwerpbestemmingsplan ‘Timotheüshof’ (NL.IMRO.0335.BpTimotheüshof-VG01), met de daarop betrekking hebben stukken, voor zes weken ter inzage ligt op het stadskantoor van Montfoort, Kasteelplein 5. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan in te zien op de gemeentelijke website: www.montfoort.nl > Wonen & leven > Bouwen en wonen > Bestemmingsplannen > Bestemmingsplan ‘Timotheüshof’ en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan ‘Timotheüshof’ omvat de percelen G. van der Valk Boumanstraat 13 en Liefhovendijk 39 en 40 in Linschoten. Dit betreft de locatie van de voormalige ‘Timotheüsschool. Het bestemmingsplan maakt de volgende ontwikkelingen mogelijk:

  • Realiseren van acht appartementen in het oudste gedeelte van het voormalige schoolgebouw aan de Liefhovendijk

  • Sloop van het nieuwere gedeelte van het voormalige schoolgebouw aan de G. van der Valk Boumanstraat

  • Realiseren van dertien eengezinswoningen in een hofje aan de G. van der Valk Boumanstraat

  • Wijzigen van de bestemming van de voormalige onderwijzerswoning aan de Liefhovendijk 40 van ‘Maatschappelijk’ naar ‘Wonen’ en ‘Tuin’.

Van 21 februari tot en met 3 april 2012 bestaat voor iedereen de gelegenheid om naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan Gemeente Montfoort, Postbus 41, 3417 ZG Montfoort. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kan een afspraak worden gemaakt tot 28 maart 2013 bij de afdeling Ruimtelijke Ordening en Beheer op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur, telefoonnummer (0348) 476 400.

Naar boven