Logo Voorschoten
Ontwerpbesluiten coördinatie bestemmingsplan en andere besluiten Deltapein Project, Voorschoten

Burgemeester en wethouders van Voorschoten maken bekend dat vanaf vrijdag 22 februari 2013 in de hal van het gemeentehuis aan de Leidseweg 25 in Voorschoten ontwerpen met bijbehorende stukken ter inzage liggen van:

  • het bestemmingsplan Deltaplein;

  • de omgevingsvergunning voor de activiteit ‘bouwen’ voor 61 appartementen met parkeergarage, commerciële ruimte en een paviljoen en de activiteit ‘veranderen van een uitweg’ voor een nieuwe uitrit voor de nieuwe garage;

  • het besluit tot vaststelling van hogere grenswaarden voor het wegverkeerslawaai voor 49 woningen aan de Koningin Julianalaan en Schoolstraat

  • het besluit tot onttrekking aan het openbaar verkeer van delen van de Schoolstraat en de Koningin Julianalaan

Het bestemmingsplan is ook in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en www.voorschoten.nl.

De besluiten worden met toepassing van §3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening gecoördineerd. Het Deltaplein gebied in Voorschoten wordt begrensd door de Koningin Julianalaan en de Schoolstraat.

Tijdens de terinzagelegging tot en met donderdag 4 april 2013 kan iedereen zienswijzen naar voren brengen op de ontwerpbesluiten. Burgemeester en wethouders betrekken de zienswijzen bij hun besluiten. Indiening van zienswijzen is in beginsel een voorwaarde om beroep in te kunnen stellen als besluiten zijn vastgesteld.

Schriftelijk kunnen zienswijzen naar voren worden gebracht bij burgemeester en wethouders (postbus 393, 2250 AJ Voorschoten). Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u, bij voorkeur, uiterlijk een week voor het einde van de ter inzage ligging, een telefonische afspraak maken via tel. 14071 (toets alleen deze vijf cijfers).

Naar boven