Logo Etten-Leur
Ontwerp Herziening bestemmingsplan Buitengebied, Lazerijstraat 2, Etten-Leur

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 21 februari 2013 voor een ieder gedurende zes weken (tot en met 3 april 2013) het ontwerp ‘Herziening bestemmingsplan Buitengebied, Lazerijstraat 2’ (NL.IMRO.0777.0058LAZERIJSTRAAT2-2001) ter inzage ligt.

Het plan wijzigt de bestemming van het perceel Lazerijstraat 2 van agrarisch – kassenperceel- gedeeltelijk in een woonbestemming en maakt de bouw van drie vrijstaande woningen met een bijbehorende landschappelijke inpassing mogelijk. De overblijvende grond behoudt de agrarische bestemming echter zonder bebouwingsmogelijkheden.

Het ontwerp-bestemmingsplan kan tijdens openingstijden worden ingezien in het informatiecentrum in het stadskantoor aan de Roosendaalseweg 4. Het ontwerp is ook te raadplegen via www.etten-leur.nl bij Wonen & Leven > Ruimtelijke plannen > Herziening bestemmingsplan Buitengebied, Lazerijstraat 2. U treft dan de stukken aan in pdf-bestand. Daarnaast kunt u het bestemmingsplan digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de hiervoor genoemde termijn kan een ieder mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Etten-Leur, postbus 10.100, 4870 GA Etten-Leur (o.v.v. ‘zienswijze ontwerp herziening bestemmingsplan Buitengebied, Lazerijstraat 2’).

Etten-Leur, 20 februari 2013

Naar boven