Logo Den Haag
Ontwerpbestemmingsplan Florence Nightingale Park, Den Haag

Het ontwerp-bestemmingsplan Florence Nightingale Park wordt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor iedereen met ingang van 22 februari t/m 4 april 2013 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • in de wettelijk voorgeschreven digitale vorm op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • in de vorm van pdf-bestanden op de gemeentelijke website: www.denhaag.nl/bestemmingsplannen;

  • digitaal en op papier bij het Den Haag Informatiecentrum, Spui 70 (maandag t/m woensdag en vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en donderdag van 09.00 tot 20.00 uur).

Het plangebied grenst globaal aan de Leyweg, Zuidwoldestraat, Dedemsvaartweg en Escamplaan.

Het doel van bestemmingsplan is het vastleggen van de bestaande ruimtelijke structuur in een juridisch-planologisch kader. Tevens biedt het bestemmingsplan een kader voor een aantal toekomstige ontwikkelingen: het bestemmingsplan maakt de realisatie van de gedeeltelijke vernieuwing en uitbreiding van het HagaZiekenhuis mogelijk, evenals de realisatie van een aanvullend zorggerelateerd commercieel programma, parkeergarages en circa 740 woningen.

Een ieder kan gedurende de inzagetermijn schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken. U dient uw zienswijze te richten aan de GEMEENTERAAD, Postbus 19 157, 2500 CD Den Haag. Ook kan eventueel mondeling een zienswijze kenbaar worden gemaakt. U kunt hiertoe een afspraak maken via telefoonnummer: 070-353 4923. Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt u verzocht om uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn een afspraak te maken.

Informatiebijeenkomst

Voor dit bestemmingsplan wordt een informatiebijeenkomst georganiseerd. De informatie over dag, tijdstip en locatie wordt gepubliceerd op www.denhaag.nl/bestemmingsplannen > Bestemmingsplannen Stadsdeel Escamp > Florence Nightingale Park.

Naar boven