Logo Gilze en Rijen
Bekendmaking MER beoordelingsbesluit Rielsebaan 14 in Gilze, Gilze en Rijen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Gilze en Rijen stelde op 29 januari 2013 het MER beoordelingsbesluit Rielsebaan 14 in Gilze vast. Het MER beoordelingsbesluit maakt het mogelijk dat er geen milieu-effectrapport behoeft te worden opgesteld bij de voorbereiding van een omgevingsvergunning voor de deelactiviteit ‘milieu’ ten aanzien van de voorgenomen nieuwbouw van een stal gelegen aan de Rielsebaan 14 in Gilze.

Reden dat er geen milieu-effectrapport benodigd is dat bijzondere omstandigheden als bedoeld in artikel 7.17, lid 3 van de Wet milieubeheer ontbreken.

MER beoordelingsbesluit ligt ter inzage

Het MER beoordelingsbesluit en de aanmeldingsnotitie MER liggen conform de bepalingen van de Algemene wet bestuursrecht van 21 februari 2013 tot en met 3 april 2013 tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis van Gilze en Rijen, Raadhuisplein 1 in Rijen.

Geen bezwaar en Beroep mogelijk

Een MER beoordelingsbesluit tot het wel of niet opstellen van een milieu-effectrapportage is een beslissing inzake de procedure ter voorbereiding van een vervolgbesluit in dit geval een omgevingsvergunning voor de deelactiviteit ‘milieu’. Tegen een dergelijke beslissing is op grond van artikel 6:3 Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar en beroep mogelijk. Te zijner tijd kan volgens de procedure van de aanvraag om omgevingsvergunning voor de deelactiviteit ‘milieu’ zienswijzen en beroep ingediend worden.

Rijen, 29 januari 2013

burgemeester en wethouders van Gilze en Rijen, de secretaris, G.J.F.M. Vlekke

de waarnemend burgemeester, A.J.W. Boelhouwer

Naar boven