Logo Heerenveen
Ontwerp-bestemmingsplan Oude- en Nieuwehorne – De Fjilden, Heerenveen

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat met ingang van donderdag 21 februari 2013, gedurende 6 weken, voor iedereen ter inzage ligt het ontwerp-bestemmingsplan Oude- en Nieuwehorne – De Fjilden.

Het bestemmingsplan biedt de mogelijkheid om circa 100 woningen te bouwen in het gebied globaal gelegen tussen de Schoterlandseweg, het Sevenaerspad, De Stringen en de Sterrekamp, te Oude- en Nieuwehorne.

Inzage

Het ontwerp-bestemmingsplan kan gedurende de hiervoor genoemde termijn, tijdens openingsuren, op de volgende plaatsen worden ingezien:

  • bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen

  • in dorpshuis De Kiekenhof, Molenweg 29 te Nieuwehorne.

Het ontwerp-bestemmingsplan kan tevens worden ingezien op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/. Op deze website selecteert u het tabblad "Bestemmingsplannen", waarna u de mogelijkheid heeft het bestemmingsplan op te roepen via het invullen van de locatie, de naam van het ontwerp-bestemmingsplan of het planid-nummer (NL.IMRO.0074.BPNDeFjildenOHNH-ON01).

Zienswijzen

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen met betrekking tot het ontwerp-bestemmingsplan.

Schriftelijk

Schriftelijke zienswijzen op het ontwerp-bestemmingsplan moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Heerenveen, Postbus 15.000, 8440 GA HEERENVEEN.

Een zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum en redenen van de zienswijze.

Mondeling

Om mondelinge zienswijzen in te dienen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met de heer Gerrit Haanstra, telefoon 0513-617740.

Naar boven