Logo Etten-Leur
Ontwerpbestemmingsplan Attelaken, Etten-Leur

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat gedurende de periode van 21 februari tot en met 3 april 2013 voor iedereen ter inzage ligt het ontwerp bestemmingsplan ‘Attelaken’ (NL.IMRO.0777.0015ATTELAKEN-2001). Het ontwerpbestemmingsplan kan worden ingezien in het informatiecentrum in het stadskantoor, Roosendaalseweg 4 te Etten-Leur en via de gemeentelijke internetsite www.etten-leur.nl bij Wonen & Leven > Ruimtelijke plannen > Attelaken. Het ontwerpbestemmingsplan is bovendien raadpleegbaar op de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Attelaken’ heeft betrekking op het gebied omsloten door de Lange Brugstraat, de Pleinstraat, de spoorlijn, het Lichttorenhoofd, de Vijfhuizenweg en de Kasteellaan. Het perceel Vijfhuizenweg 15 is in het plan opgenomen; het sportveld aan de Lange Brugstraat 130 is buiten het plan gehouden.

Gedurende de periode van terinzageligging kan eenieder mondeling maar bij voorkeur schriftelijk over het ontwerpbestemmingsplan ‘Attelaken’ een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Etten-Leur, Postbus 10.100, 4870 GA Etten-Leur.

Etten-Leur, 20 februari 2013

Naar boven