Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten
Ontwerpbestemmingsplan ‘Tuincentrum Eeneind’, Gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nuenen c.a. maken bekend dat met ingang van 22 februari 2013 gedurende zes weken op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen, voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Tuincentrum Eeneind’.

De Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State heeft op 4 april 2012 de beroepen tegen de vrijstelling en bouwvergunning voor het tuincentrum aan de Collse Hoefdijk verworpen. Het tuincentrum is intussen gerealiseerd. Nu de vrijstelling en bouwvergunning onherroepelijk zijn, dienden zij nog te worden vertaald naar een regeling in een bestemmingsplan.

Het plan is in te zien via de landelijke internetsite www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan kan rechtstreeks worden geraadpleegd via de volgende deeplink: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0820.BPTuincentrEeneind-C001

Een ieder kan binnen de termijn van tervisieligging een zienswijze met betrekking tot dit ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze dient te worden gericht aan de gemeenteraad van Nuenen, postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. Een zienswijze kan ook mondeling worden ingediend bij de heer M.J.A. Ras van de afdeling Ontwikkeling en Handhaving (telefoonnummer 040-2631545).

Nuenen, 21 februari 2013

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven