Logo Eijsden-Margraten
Openbare bekendmaking Vaststelling bestemmingsplan ‘Sportcomplex BMR te Mheer’, Eijsden-Margraten

Burgemeester en wethouders maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad van Eijsden-Margraten op 5 februari 2013 het bestemmingsplan “Sportcomplex BMR te Mheer” ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het aan de noordzijde uitbreiden van het sportcomplex, De Gelimment 51, 6261 PH te Mheer waarbij de bestemming "Agrarisch met waarden" wordt gewijzigd in “Sport”. In het plangebied is ook het complex van het huidige sportcomplex in het bestemmingsplan Kern Mheer met de bestemming “Recreatieve doeleinden” opgenomen, waarbij deze bestemming wordt gewijzigd in “Sport”.

Het vastgestelde bestemmingsplan met het identificatienummer NL.IMRO.1903.BPKKOM06001-VG01 ligt vanaf donderdag 21 februari 2013 tot en met woensdag 3 april 2013 tijdens de openingstijden voor eenieder ter inzage bij de balie van het gemeentehuis locatie Eijsden, Breusterstraat 27, 6254 EH Eijsden.

Voor inzage in het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum, telefoonnummer 043-458 8488. Het vastgestelde bestemmingsplan is tevens te raadplegen op onze website www.eijsden-margraten.nl en via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1903.BPKKOM06001-VG01

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijze niet kan worden verweten dat zij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3:4 Algemene wet bestuursrecht hun zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, kunnen binnen de hierboven vermelde termijn tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 te 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het indienen van een beroep schorst de werking van het besluit niet. Daartoe kan gedurende genoemde termijn eveneens een verzoek om schorsing en/of voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor het indienen van een beroepsschrift en een verzoek zoals hiervoor genoemd is griffierecht verschuldigd.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen deze termijn – naast het indienen van beroep – een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Margraten, 20 februari 2013

Burgemeester en Wethouders van Eijsden-Margraten, De secretaris, H.J.M. van Dijk

De Burgemeester, D.A.M. Akkermans.

Naar boven