Logo Kampen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Het Onderdijks, uitwerking Katwilg en Kronkelwilg’, Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen maken bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan

‘Het Onderdijks, uitwerking Katwilg en Kronkelwilg’, met de codering NL.IMRO.0166.00991128-OW01, vanaf woensdag 20 februari 2013 zes weken ter inzage ligt.

Dit uitwerkingsplan maakt de bouw van maximaal 60 rijwoningen mogelijk in het gebied globaal gelegen tussen het Zomerbed en de Lange Akker in de wijk Het Onderdijks in Kampen.

U kunt van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur terecht bij de receptie van het stadhuis, bezoekadres Burgemeester Berghuisplein 1 in Kampen. Buiten deze tijden alleen op afspraak. U kunt het plan ook inzien op de website van de gemeente via www.kampen.nl/bekendmakingen of op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de periode van ter inzage legging wordt de gelegenheid geboden om schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken. Reacties kunnen worden gericht aan het College van B&W, Postbus 5009, 8260 GA Kampen, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Het Onderdijks, uitwerking Katwilg en Kronkelwilg’. Indien een mondelinge reactie aan de orde is kan contact worden opgenomen met het cluster Ruimtelijke Ordening via telefoonnummer 038 – 339 41 71.

Naar boven