Logo Amsterdam - West
Ontwerpbestemmingsplan Bos en Lommer Noord, stadsdeel West, Amsterdam

Het dagelijks bestuur van stadsdeel West, gemeente Amsterdam, maakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Bos en Lommer Noord, vanaf 21 februari 2013 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt bij het loket Vergunningen van het stadsdeelkantoor, Bos en Lommerplein 250 te Amsterdam. Het loket is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur, op dinsdag van 7.30 tot 15.00 uur en op donderdag van 13.00 tot 19.00 uur.

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal beschikbaar via

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0363.E1301BPSTD-OW01

Het plangebied wordt globaal begrensd door de Haarlemmervaart aan de zuidzijde, het talud van de A10 en de Sloterdijkerweg aan de westzijde, het talud van de spoorlijn Amsterdam CS – Amsterdam Sloterdijk aan de noordzijde en het gemaalcomplex Haarlemmerweg en de sloot rond het volkstuincomplex Nut en Genoegen aan de oostzijde.

Het ontwerpbestemmingsplan is opgesteld in het kader van de actualisering van het verouderde bestemmingsplan voor dit gebied, met als doel het bieden van een actueel juridisch planologisch kader. Het plan is voornamelijk gericht op het beheer van de huidige situatie rond het dorp Sloterdijk en de aangrenzende volkstuinen. Het bestemmingsplan maakt ruimtelijke ontwikkelingen mogelijk ter plaatse van de kantoren langs de Haarlemmervaart.

Op maandag 4 maart 2013 wordt van 19.00 -20.30 uur een informatiebijeenkomst gehouden in de Petruskerk, Spaarndammerdijk 681 te Amsterdam.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen bij de stadsdeelraad.

Schriftelijke zienswijzen kunt u zenden naar Stadsdeel West, t.a.v. afdeling Ruimtelijke ordening en grondzaken Postbus 57239, 1040 BC Amsterdam. Voor mondelinge zienswijzen kunt u telefonisch een afspraak maken met Marcel Zwaagman van de afdeling Ruimtelijke ordening en Grondzaken (020-2530173).

Amsterdam, 20 februari 2013

Het dagelijks bestuur van stadsdeel West, Stadsdeelsecretaris: F. Claasen

Voorzitter van het Dagelijks Bestuur: M. Kuitenbrouwer

Naar boven