Logo Ouder-Amstel
Ontwerpbestemmingsplan Ouderkerk aan de Amstel, Ouder-Amstel

Burgemeester en Wethouders maken bekend dat zij in hun vergadering van 12 februari 2013 het bestemmingsplan “Ouderkerk aan de Amstel” in ontwerp hebben vastgesteld.

Het plangebied beslaat de gehele kern Ouderkerk aan de Amstel. Het gaat om een veelal technische actualisering van de voor dit gebied geldende bestemmingsplannen. Om die reden is het ontwerp bestemmingsplan Ouderkerk conserverend van aard. Dit betekent dat er nauwelijks wordt afgeweken van de geldende bestemmingsplannen. Er worden geen nieuwe grootschalige ontwikkelingen mogelijk gemaakt.

In de periode van 28 november tot en met 14 december 2012 konden reacties worden gegeven op het voorontwerp bestemmingsplan Ouderkerk aan de Amstel. Er is een aantal reacties ingebracht. Deze zijn deels verwerkt in het ontwerp bestemmingsplan. Ook zijn enkele ambtshalve wijzigingen in het plan verwerkt.

In de periode van 21 februari tot en met 3 april 2013 bestaat de mogelijkheid om kennis te nemen van het ontwerp bestemmingsplan Duivendrecht. Het plan ligt dan ter inzage in het gemeentehuis van Ouder-Amstel, Vondelstraat 1 in Ouderkerk aan de Amstel (geopend: maandag, dinsdag en donderdag van 08.00-17.00 uur, op woensdag van 08.00-19.30 uur en op vrijdag van 08.00-16.00 uur)

Tevens is het plan te raadplegen op de gemeentelijke website: www.ouder-amstel.nl

onder het kopje “bekendmakingen/bestemmingsplannen” en op www.ruimtelijkeplannen.nl (ID: NL.IMRO.0437.Ouderkerk-ON01).

Tijdens de termijn van ter inzage legging bestaat de mogelijkheid voor een ieder om schriftelijke zienswijzen (niet per mail) over het plan kenbaar te maken aan de gemeenteraad van Ouder-Amstel, Postbus 35, 1190 AA Ouderkerk aan de Amstel. Voor informatie en het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch contact opnemen met mevrouw E. van den Kerkhoff, telefoon: (020) 496 21 21; mail: e.kerkhof@ouder-amstel.nl.

Naar boven