Logo De Wolden
Vaststelling bestemmingsplan ‘Uitbreiding Holwortelplein, de Wijk’, De Wolden

Het bestemmingsplan ‘Uitbreiding Holwortelplein, de Wijk’ is op 31 januari 2013 door de gemeenteraad ongewijzigd vastgesteld. Burgemeester en wethouders van De Wolden maken dit op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend.

Het bestemmingsplan

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op een uitbreiding van het Holwortelplein in de Wijk, waardoor circa 40 parkeerplaatsen gerealiseerd kunnen worden.

Ter inzage

Het vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan liggen van 21 februari tot en met 3 april 2013 ter inzage. Inzien kunt u via:

Beroep

Tijdens de terinzagelegging van het ontwerp zijn geen zienswijzen ingediend. Daarom is beroep alleen nog mogelijk als u door zwaarwegende gronden niet tijdig een zienswijze kon indienen. Alleen dan kan een belanghebbende nog beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Dit kunt u doen bij: Raad van State, afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in principe in werking op 4 april 2013. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als tijdens de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat er over het verzoek is beslist.

Zuidwolde, 20 februari 2013

Burgemeester en wethouders van De Wolden

Naar boven