Logo Reusel-De Mierden
Bekendmaking ter inzage legging vastgesteld wijzigingsplan ‘Buitengebied 2009, wijziging Rouwenbogt 5’, Reusel-De Mierden

Burgemeester en wethouders van Reusel-De Mierden maken, op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het college in zijn vergadering van 5 februari 2013 het wijzigingsplan “Buitengebied 2009, wijziging Rouwenbogt 5” heeft vastgesteld.

Inhoud wijzigingsplan

Het wijzigingsplan heeft betrekking op de beëindiging en sanering van het agrarisch bedrijf Rouwenbogt 5 in Reusel in combinatie met het splitsen van de bestaande woonboerderij in twee wooneenheden. In het bestemmingsplan “Buitengebied 2009” is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen voor het wijzigen van de bestemming “Bedrijf-Agrarisch” in de bestemming “Wonen” ten behoeve van boerderijsplitsing.

Ontwerpwijzigingsplan

Het ontwerpwijzigingsplan lag van 3 december 2012 tot en met 14 januari 2013 ter inzage. In deze periode had een ieder de mogelijkheid zienswijzen in te dienen. Er is geen gebruik gemaakt van deze mogelijkheid.

Inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan met bijbehorende stukken ligt van maandag 18 februari 2013 tot en met dinsdag 2 april 2013 ter inzage in de centrale hal van het gemeentehuis. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot en met 12.30 uur en op diensdag tot 19.00 uur. Tegen betaling van leges kunt u kopieën krijgen van de ter inzage liggende stukken.

U kunt het vastgestelde wijzigingsplan ook digitaal raadplegen op:

De bronbestanden van het wijzigingsplan zijn digitaal beschikbaar op www.reuseldemierden.nl (bestemmingsplannen). Het identificatienummer van het wijzigingsplan is NL.IMRO.1667.WProuw50025.VAST.

Beroep

Tijdens de periode van zes weken dat het vastgestelde wijzigingsplan ter inzage ligt, kunnen alleen belanghebbenden, die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in de gelegenheid zijn geweest om tijdig zienswijzen kenbaar te maken, beroep instellen. Zij kunnen dit doen bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Tevens kunnen zij een verzoek om voorlopige voorziening indienen.

Inwerkingtreding

Het wijzigingsplan treedt in werking na afloop van de bovengenoemde termijn. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, dan treedt het wijzigingsplan niet in werking totdat op het verzoek is beslist.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Màdy Verkooijen, telefonisch bereikbaar op (0497) 65 06 08 of via het e-mailadres mverkooijen@reuseldemierden.nl.

Reusel, 15 februari 2013

Burgemeester en wethouders van Reusel-De Mierden, de secretaris, M.J. Doeven.

de burgemeester, H.A.J. Tuerlings.

Naar boven