Logo Midden-Delfland
Ter inzage legging ontwerpbestemmingsplan Centrum Den Hoorn, Midden-Delfland

OPENBARE BEKENDMAKING GEMEENTE MIDDEN-DELFLAND

Ter inzage legging ontwerp bestemmingsplan Centrum Den Hoorn

Het college van burgemeester en wethouders van Midden-Delfland maakt bekend dat het ontwerp bestemmingsplan Centrum Den Hoorn, inclusief bijlagen en nota van beantwoording inspraakreacties met ingang van vrijdag 15 februari 2013 gedurende zes weken tijdens kantooruren voor een ieder ter inzage ligt bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, ingang Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden. Het ontwerp bestaat uit een toelichting, regels en een verbeelding (plankaart).

Genoemde documenten zijn tijdens de termijn van ter inzage ligging ook digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad “bestemmingsplannen”, waarna u de mogelijkheid heeft om het ontwerpbestemmingsplan op te roepen op het scherm, bijvoorbeeld door de naam van het bestemmingsplan in te typen of te zoomen op de kaart. Het bestemmingsplan en de bijbehorende bijlagen zijn als PDF te raadplegen op de website van de gemeente: www.middendelfland.nl >> Actueel >> Stukken ter inzage.

Het plangebied betreft het centrum van Den Hoorn. Het bestemmingsplan dient te worden herzien omdat het meer dan 10 jaar oud is en is voornamelijk conserverend van karakter.

Tijdens de termijn van ter inzage ligging kunnen door belanghebbenden mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen naar voren worden gebracht bij de gemeenteraad van Midden-Delfland, Postbus 1, 2636 ZG Schipluiden onder vermelding van “zienswijze ontwerp-bestemmingsplan Centrum Den Hoorn”. Voor mondelinge reacties kan men terecht via het telefoonnummer (015) 3804111, team Ruimtelijke Ordening en Milieu.

Schipluiden, 14 februari 2013

Namens Burgemeester en wethouders van Midden-Delfland, hoofd afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving, A. Hoeksema

Naar boven