Logo Menterwolde
Weigering omgevingsvergunningen Slochterweg 2 Noordbroek, gemeente Menterwolde

Burgemeester en wethouders van Menterwolde maken ingevolge paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) het volgende bekend. Zij weigeren, overeenkomstig artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wabo, een omgevingsvergunning voor:

  • 1. uitbreiding van bestaande loods 15 x 12 meter, op het perceel Slochterweg 2 te Noordbroek (nummer: 2012-0068);

  • 2. bestaande overkapping van dhr. Huisman, op het perceel Slochterweg 2 te Noordbroek (nummer: 2012-0069).

Het ontwerp van de betreffende weigeringen omgevingsvergunning hebben vanaf 1 november 2012 gedurende zes weken ter inzage gelegen. Tijdens deze periode is één zienswijze ingediend.

Het plan inzien

U kunt de stukken tijdens werkdagen inzien bij het bureau Ruimte (kamer 203) in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 2 te Muntendam. Digitaal kunt u het plan raadplegen op www.menterwolde.nl

Beroep

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan, binnen zes weken na de datum van publicatie van het besluit, een beroepschrift worden ingediend door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit of belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

Beroep kan worden ingediend bij de Rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 150 te 9700 AD Groningen. Het beroepschrift moet worden ondertekend en moet tenminste bevatten:

  • a. de naam en het adres van de indiener

  • b. de dagtekening

  • c. een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht

  • d. de gronden van het beroep

Indien u beroep hebt ingesteld is – indien onverwijlde spoed dat vereist – het ook mogelijk een voorlopige voorziening te vragen bij de voorzieningenrechter van de hiervoor genoemde rechtbank. Een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het beroepschrift. Tevens moet het spoedeisende belang worden aangegeven.

Naar boven