Logo Veenendaal
Vaststelling bestemmingsplan ‘Grebbeweg West I’, Veenendaal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veenendaal maken bekend dat de raad in zijn vergadering van 31 januari 2013 het bestemmingsplan “Grebbeweg West I” heeft vastgesteld en het besluit geen exploitatieplan vast te stellen heeft genomen.

Inhoud bestemmingsplan

Het opgestelde voorontwerp bestemmingsplan “Grebbeweg West I” voorziet in de juridische regeling voor de bouw van 2 woningen in combinatie met de ontwikkeling van een natuur en ecologisch gebied aan de zijde van het Valleikanaal.

Het plangebied maakt deel uit van de bebouwde kom en ligt min of meer ingeklemd tussen de provinciale weg (N233), Grebbeweg en Groeneveldselaan. Ten noorden van het plangebied ligt het Valleikanaal.

Ter inzage

Het bestemmingsplan met bijlagen liggen met ingang van donderdag 14 februari 2013 gedurende 6 weken (dus tot en met 27 maart 2013) ter inzage in het gemeentehuis bij het Omgevingsloket, Raadhuisplein 1 te Veenendaal. Deze balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur. Op donderdagen is de balie ook ’s middags geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Website

Ook op de website van de gemeente Veenendaal kunt u het ontwerp bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken inzien (www.veenendaal.nl -> actueel -> openbare bekendmakingen -> actuele openbare bekendmakingen).

Via de website www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u ook het ontwerp bestemmingsplan ook digitaal inzien.

Beroep

Gedurende de termijn dat het bestemmingsplan ter inzage ligt kunnen belanghebbenden daartegen beroep instellen. Het instellen van beroep is mogelijk voor degenen die tijdig zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerp bestemmingsplan en belanghebbenden die aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Aan zowel het instellen van beroep als het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn, naast beroep, tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

twikkeling, telefoonnummer (0318) 538 324.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over de beroepsprocedure, het plan of het besluit geen exploitatieplan vast te stellen kunt u contact opnemen met de heer B. Dijkman de afdeling Beleid & Ontwikkeling, telefoonnummer (0318) 538 324

Naar boven