Logo Rotterdam
Ter inzage gelegde ontwerp-omgevingsvergunning, ‘bouwen van een uitkijktoren in het recreatiegebied op de Rozenburgse Landtong’, Rotterdam

Het dagelijks bestuur van Rozenburg maakt bekend, dat het in afwijking van het bestemmingsplan medewerking wil verlenen aan een aanvraag van het Havenbedrijf voor het bouwen van een uitkijktoren in het recreatiegebied op de Rozenburgse Landtong (dossiernummer OMV.12.07.00179)

Het ontwerp besluit van de omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt gedurende 6 weken ter inzage met ingang van 15 februari 2013 bij de Stadswinkel Rozenburg.

Het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/omgevingsvergunning. De stukken kunnen dan vervolgens worden geraadpleegd in de rechterrij onder ‘plannen in procedure’.

Een ieder kan een officiële reactie (zienswijze) indienen bij het dagelijks bestuur van de deelgemeente Rozenburg. Dit kan per post naar: Deelgemeente Rozenburg, T.a.v. het dagelijks bestuur, Postbus 1023, 3180 AA Rozenburg. U kunt uw zienswijze ook mondeling aan de receptie in de Stadswinkel indienen.

In uw schriftelijke reactie dient u te vermelden:

  • dat het een reactie op de omgevingsvergunning met bovenstaand dossiernummer betreft

  • uw naam en adres

  • datum van indiening zienswijze

  • uw handtekening

  • uw reactie en motivering

Naar boven