Logo Loppersum
Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Loppersum en milieueffectrapport, Loppersum

Van 12 februari tot en met 28 maart 2013 ligt het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Loppersum en het bijbehorende milieueffectrapport voor een ieder ter inzage.

Het bestemmingsplan Buitengebied Loppersum bevat regels voor gebruik en bebouwing voor alle gronden in het buitengebied (dat is het gehele grondgebied van de gemeente Loppersum zonder de dorpen). Voor het opstellen van het ontwerpbestemmingsplan zijn alle inspraak- en overlegreacties op het voorontwerpplan in 2012 gebruikt.

Het ontwerpbestemmingsplan en milieueffectrapport liggen op de volgende wijzen ter inzage:

Reageren

Gedurende de inzage termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het bestemmingsplan of milieueffectrapport aan de gemeenteraad bekend maken: Postbus 25, 9919 ZG Loppersum. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Maatschappelijke en Ruimtelijke Ontwikkeling, via telefoonnummer 0596-548200.

Vervolgprocedure

Het college van burgemeester en wethouders neemt de eventueel ingediende zienswijzen in behandeling. Dit leidt dit voorjaar tot een advies aan de gemeenteraad omtrent het (eventueel gewijzigd) vaststellen van het bestemmingsplan door de gemeenteraad.

Naar boven